Airchip in actie tijdens Festival de Achtertuin

Het is eind augustus 2020, een bijzonder moment voor Airchip. Ondanks de corona pandemie komt de startup in actie op zowel Festival de Achtertuin als in Poptempel Paradiso. Hiermee weten ze honderden bezoekers blij te maken met hun festival app.

De samenwerking tussen Airchip en de organisatoren van festival de Achtertuin is snel geregeld. Na wat belletjes over en weer blijken beide partijen wat voor elkaar te kunnen betekenen. Binnen een paar dagen wordt een overeenkomst ondertekend en is Airchip het enige bestel en betaalmiddel op Festival de Achtertuin.

‘Dankzij het uitrollen van Airchip is ons festival een groot succes geworden,’ aldus Rosaline Toth en Joost van der Linden, organisatoren van De Achtertuin.

De bijzondere editie in 2020 belooft veel goeds voor 2021!

Eerste festivalbezoeker Airchip
Tobias van Rooijen: De allereerste gebruiker van Airchip op een festival

Paradiso is sinds het begin van het uitbreken van de pandemie een betrouwbare klant van Airchip. Bij verschillende zitconcerten wordt op een veilige manier gezorgd voor het bestel en betaalsysteem in de poptempel. Zo kan Paradiso voldoen aan de corona maatregelen en ontstaan er geen rijen bij de bar. Een win-win situatie voor beide partijen.

Paradiso
Een van de zitconcerten in de zomer van 2020 in Paradiso

we want to hear from you!

Download the App