Airchip zoekt versterking!

Airchip – een barman in je broekzak, dé betaal revolutie voor festivalbezoekers, bekend van TV na een optreden bij Dragons’ Den! Wij zijn op zoek naar versterking op de festival velden! Wie helpt ons om bezoekers de beste bestel- en betaal ervaring te geven?

 

  • Rol:  Locatiemanager voor een betaaloplossing op evenementen 
  • Wanneer: Per direct
  • Dienstverband: Freelance met zekerheden over minimale uren
  • Contact: jan@airchip.com

 

Bedrijf

Airchip is een bedrijf wat betaalsoftware levert voor festivals. Wij lossen wachtrijen op met een nieuwe manier van bestellen en betalen. Met onze app check je het hele aanbod van eten, drinken of zelfs merchandise. Vervolgens kun je drankjes vooruit bestellen om op te halen wanneer ze klaar staan of laat je bedienen, zelfs op de dansvloer! Ons bedrijf is opgericht door ondernemers met meer dan 25 jaar ervaring in de festivalbranche. Wij weten dus hoe lastig het kan zijn om bij piekdrukte goede service te leveren aan de veeleisende festivalbezoeker. Ons platform is gebouwd op schaal, robuustheid maar vooral, FUN! Onze belangrijkste bedrijfsdoelstelling is het geluk van bezoekers, wereldwijd. Wij verwachten van ons team dat ze met deze missie naar bed gaan en opstaan. Je ademt de cultuur van muziek, optredens en entertainment en je gelooft net als wij dat een mooi feest altijd beter kan.

Functie

Wij zoeken iemand die begrijpt – ‘The Show Must Go On’ – deadlines in festivalland zijn niet verschuifbaar en wij richten ons op iets wat enorm belangrijk is, namelijk het verwerken van de omzet op locatie. Organisatoren moeten soms in maar 8 uur het leeuwendeel van de jaaromzet verzamelen. Ons platform is technisch gezien op die grote verantwoordelijkheid voorbereid, maar goede technologie is niets waard zonder de juiste mensen die het uitleveren. 

Je staat tussen het management en de klant in, en zorgt met alle nodige informatie op zak voor de beste uitlevering op locatie. Je kent de dynamiek van een drukke festivalbar of foodtruck, je snapt dat op de piek alle zeilen bij moeten worden gezet en je bent alleen tevreden als alle feestvierders veilig naar huis zijn en je het gevoel hebt dat bijna iedereen een topdag heeft gehad. 

Aanvankelijk opereer je in de flexibele schil van ons deployment team, maar als we een klik hebben zijn er doorgroeimogelijkheden om na de zomer in vaste dienst te komen. Wij wensen tussen het einde van de aankomende festivalzomer en het begin van de volgende ons team flink te laten groeien zodat we in 2022 zoveel mogelijk festivalbezoekers gelukkig kunnen maken! Doe jij met ons mee?

contact: jan@airchip.com