Vermijd wachtrijen en verhoog de omzet met Airchip

De snelste manier om veel publiek te bedienen én ongekende service te kunnen leveren

Airchip biedt de oplossing voor de nummer #1 frustratie van festivalbezoekers, wachtrijen. Onze app lost wachtrijen op door een nieuwe manier van bestellen en betalen. Gegarandeerd zorgeloos en met een paar smartphones bieden wij jouw evenement een veilig en duurzaam betaalsysteem.

Zo simpel als 1-2-3!

De bezoeker kiest wat hij of zij wil, betaalt of waardeert op en ontvangt dan instructies waar het drankje opgehaald kan worden of wanneer de bediening arriveert. De pick-up barren verhogen de efficiëntie tot wel 5 keer  en jouw bezoeker staat niet meer in de rij. Samen met de bar productie en catering partijen zorgen wij voor een soepele gedragsverandering die enkel voordelen heeft voor bezoekers en personeel.

Geen internet, hardware of zelfs elektriciteit nodig om te blijven draaien.

De grootste angst voor organisatoren is uitval van internet, daarom werkt onze oplossing ook zonder bereik of stroomvoorziening. Wij leveren voor elke 200 bezoekers gratis een smartphone voorzien van een battery pack met de Airchip Terminal app en als het internet even tegenstribbelt kunnen de bezoekers gewoon blijven bestellen.

Lever ongekende service en ontdek nieuwe vormen van inkomsten voor jouw evenement.

Festivals en grote muziekevenementen staan niet bekend om de optimale bediening. Met Airchip kan jij hoge kwaliteit service bieden aan grote groepen bezoekers. Waar vooruit bestellen al een verbetering is streven wij naar nog meer innovatieve manieren van gastvrijheid. Scan de QR code in de chill area, om koude pilsjes te laten bezorgen. Of wat dacht je van een premium service met een virtuele butler? Een GPS gedreven festival conciërge die een vriendengroep overal bedient, tot vooraan bij de main-stage! Wij ondersteunen creatieve initiatieven om bediening leuk en vernieuwend te maken en werken daarvoor graag samen met de betrokken merken en sponsoren.

Lever ongekende service en ontdek nieuwe vormen van inkomsten voor jouw evenement.

Festivals or large music venues are not known for their optimal service experience. With Airchip you can offer high quality service to massive crowds. While pre-order before pick-up already improves the event experience as a start, we strive for more. Visitors scan a QR-code at a chill area and have their cold beers delivered. When they want to go premium you can offer them virtual butler service. This is a GPS driven festival concierge that will serve them anywhere on site, excluding some highly populated areas like front-center mainstage.Service can be fun and futuristic and strive to support that.

Een direct communicatiekanaal voor aanbiedingen, bereik en feedback!

Met onze chatfunctie kunnen wij elke Airchip gebruiker bereiken en daarmee communiceren. Dit kanaal is te gebruiken om relevante informatie over je evenement te delen of om gerichte promoties te sturen. Na het evenement kan je aftermovies delen, vragenlijsten laten invullen, of de tickets van volgende editie aanbieden. Met behulp van deze tool is jouw real-time interactie met de bezoeker niet meer uitsluitend afhankelijk van Facebook of Instagram.

Vertel ons over jouw evenement om te beginnen!

we want to hear from you!

Download the App